top of page

OMI-KLINIKKEN

OMI-klinikken ble stiftet i 1998, som den første tverrfaglige klinikken i Norge der leger og fysioterapeuter har samme utdanning i ortopedisk medisin (OMI).

OMI er avansert tverrfaglig undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettlidelser. Behandlingen er basert på den engelske legen James Cyriax‘s banebrytende arbeid innenfor diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettlidelser, og videreført med hensyn til den nyeste forskningen og kunnskapen på området.

OMI-klinikken er i tillegg ledende innenfor diagnostisk ultralyd, ultralydveiledet injeksjonsbehandling og trykkbølgebehandling.

Dr Kurt Andreassen er den legen i Norge som har mest erfaring med injeksjoner på muskel-skjelett-apparatet. Han er også den legen som har holdt flest kurs for leger og fysioterapeuter om dette emnet.

DR. KURT ANDREASSEN

Dr. Kurt Andreassen er en av de legene i Norge som har mest erfaring med både diagnostiske- og terapeutiske injeksjoner i muskel- og skjelettapparatet. Alle injeksjoner gjøres ultralydveiledet. Andreassen gjør injeksjoner med lokalbedøvende, kortisoninjeksjoner, hyaluronsyre, PRP (blodplater)-injeksjoner. Andreassen er også en av legene i Norge som har mest erfaring med stamcellebehandling på muskel-skjelett-lidelser i Norge.

For timebestilling bruk e-post kurt@omi-klinikken.com

bottom of page