top of page

Ny inngang til treningssenteret!

Separat inngangsparti til treningssenteret er endelig ferdig!

Vi er pålagt å sikre at alle medlemmer og PT-kunder inn- og utregistreres ved hvert besøk på treningssenteret. Dette for å vite hvem som er på treningssenteret til enhver tid, i tilfelle myndighetene har behov for smittesporing og varsling. 


Det betyr at du fra og med 15. juni må ankomme treningssenteret via ny inngangsport på motsatt side av bygget (Tesla-siden).


NYTT MEDLEMSSYSTEM OG NYTT MEDLEMSKORT

For å komme inn på treningssenteret må du ha nytt medlemskort. Dette må du hente ut i servicekiosken første gang du besøker treningssenteret etter 15. juni. For å hente ut nytt medlemskort logger du inn på servicekiosken med e-postadresse og passord. Du skal tidligere i vinter ha mottatt passord via SMS. Om du ikke husker dette, kan du få tilsendt nytt pr. SMS ved å klikke "Glemt passord", hvor du logger inn på Min side.


NB: Ta med ditt 'gamle' armbånd (adgangsbånd) for å låse og åpne skapene i garderoben.


PT-KUNDE, MEN IKKE MEDLEM?

Er du ikke medlem, men trener med PT hos oss, må du opprette en profil i systemet og hente ut adgangskort (tilsvarende medlemskort) første gang du besøker treningssenteret etter 15. juni. Vi anbefaler at du oppretter en profil her, før du kommer til treningssenteret for din første PT-time etter reåpningen. Når du kommer til treningssenteret skal du da bare hente ut adgangskort i servicekiosken. PT-kunder vil med deres adgangskort ha tilgang til treningssenteret én time før en booket PT-time.

Covid 19

SPØRSMÅL?

Har du spørsmål til dette kontakt oss på e-postadresse: post@magnatcenter.no

bottom of page