top of page

Midlertidig stengt

Vi må nok en gang stenge vårt treningssenter for en periode for å hindre ytterligere spredning av Covid-19.

Vi må nok en gang stenge vårt treningssenter for en periode for å hindre ytterligere spredning av Covid-19-viruset. Oslo kommune begrunner nedstengningen i nødvendigheten av å minimere antallet av sosiale møteplasser for voksne.

 

Fysikalsk klinikk og vårt legesenter holder åpent som normalt. Vi minner om bruk av munnbind og viktigheten av å holde avstand. 


HVA SKJER NÅ?

Vi vil at du skal holde deg fysisk aktiv og opprettholde gode treningsvaner, tross vi må stenge treningssenteret en periode. Vi vil derfor tilby deg online treningsøkter med våre flinke trenere. Treningsøkter du kan gjøre hjemme i stuen eller utendørs. Mer informasjon om dette tilbudet kommer.


Er du PT-kunde kommer din trener til å ta kontakt med deg for at dere sammen kan finne gode treningsalternativer utendørs og/eller digitalt. 


HVA SKJER MED DITT MEDLEMSKAP? 

For oss som enkeltstående treningssenter og alle våre personlige trenere, er det krevende å måtte stenge ned igjen. Vi håper derfor at du som medlem vil vurdere om du kan avstå fra å fryse eller avslutte ditt medlemskap i november og desember 2020. Det vil bidra til at vi så snart situasjonen tillater det, kan gjenåpne treningssenteret med HELE vårt treningstilbud og ALLE våre dyktige trenere. I januar 2021 får alle medlemmer betalingsfri. 


Ønsker du likevel å fryse ditt medlemskap, kan du enkelt gjøre dette via "Min side". Vennligst vær oppmerksom på at perioden du får betalingsfri ikke trenger å være lik innvilget frysperiode. Det skyldes at du betaler ditt medlemskap forskuddsvis pr. måned. 

Covid 19

SPØRSMÅL?


Ta kontakt på post@magnatcenter.no

bottom of page