top of page

Coronavirus

Informasjon og retningslinjer for å forebygge spredning av coronavirus. Vennligst les!

For å forebygge smitte og unngå at Coronavirus (Covid-19 og SARS-CoV-2) sprer seg i Norge, ber vi deg følge nedenstående råd og retningslinjer. Dette er særdeles viktig på Magnat Center, hvor vi har pasienter, kunder og medlemmer i risikogruppen.


1. BLI HJEMME VED SYMPTOMER PÅ COVID-19

Har du symptomer på luftveissykdom, sår hals og/eller hoste, må du ikke komme til oss. Kontakt din lege på e-konsultasjon eller videokonsultasjon for vurdering og Corona-test. Du må være helt sykdomsfri før du kommer til oss. Er du satt i karantene må du følge gjeldende karantenebestemmelser.


2. UNNGÅ Å KLEMME OG HÅNDHILSE

Helsepersonell og andre ansatte ved Magnat Center kommer i en periode ikke til å håndhilse. Vi ber om at du følger samme praksis. Helsepersonell vil bruke munnbind.


3. UNNGÅ Å NYSE ELLER HOSTE PÅ ANDRE

Du bør tilstrebe å hoste/nyse i et papirtørkle (som kastes etterpå) eller i albuekroken. For å hindre smitte bør personer som er syke unngå å hoste eller nyse direkte på deg. Hold minst to meters avstand til andre.


4. GOD HÅNDHYGIENE

God håndhygiene, både hos syke og friske, er viktig for å hindre smitteoverføring. Vask hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann. Hånddesinfeksjon som du finner mange steder på Magnat Center, er et godt alternativ dersom håndvask ikke er mulig. Dersom hendene er synlig skitne eller våte har hånddesinfeksjon redusert effekt, og hendene bør rengjøres med såpe og vann.

Covid 19

MER INFORMASJON

Vi ber deg holde deg oppdatert på til en hver tid gjeldende retningslinjer. Du finner oppdatert informasjon, råd og retningslinjer på helsenorge.no og Folkehelseinstituttets hjemmeside. Informasjon om nytt Coronavirus (SARS-CoV-2) finner du her.

bottom of page