top of page

Booking av egentrening

Vi innfører booking av egentrening i studio mellom kl. 15:00 og 19:30.
Gjelder kun for deg som har attest / henvisning / bekreftelse på at egentreningen er medisinsk begrunnet. For alle andre holder vi treningssenteret stengt.

På bakgrunn av de seneste anbefalinger og nasjonale regler innfører vi booking av egentrening i studio mellom kl. 15.00 og 19.30, alle ukens dager. Vi gjør dette for at du kan trene trygt hos oss med to meters avstand.


Du booker tid via «Min side» under Booking (kalender ikonet) eller i app’en under «Gruppetrening». Hver booking gjelder for en periode på 90 minutter. Vi ber deg overholde tiden av hensyn til andre medlemmer. Du kan booke deg syv dager fram i tid. 


Utenom overnevnte tidsrom kan du fortsatt trene hos oss uten forhåndsbooking. I app’en under «Meny» og «Besøk på senter» kan du i sanntid se om det er fullt på senteret. Vi anbefaler deg å legge din trening i tidsrom med lavt besøk.


KUN ÅPENT FOR KOMMUNENS INNBYGGERE

I henhold til nye nasjonale regler får vi bare holde åpent for egentrening for innbyggere i kommunen, som har attest/henvisning/bekreftelse på at egentreningen er medisinsk begrunnet. Det betyr at medlemmer som bor utenfor Oslo ikke vil få tilgang til egentrening f.o.m. torsdag 25. mars. Deres medlems- og adgangskort/app vil bli sperret. 


Er tilgangen din sperret  eller du av annen årsak ikke ønsker å benytte ditt medlemskap for en periode, kan du enkelt fryse medlemskapet via «Min side». Dette vil ikke skje automatisk. 


Ta vare på deg og dine!

Covid 19

SPØRSMÅL?


Ta kontakt med oss på post@magnatcenter.no


Gå til "Min side" for booking av egentrening. 

bottom of page