top of page

HAR DU HELSEFORSIKRING?

Helseforsikring er blitt svært utbredt i Norge, og mange bedrifter har gode avtaler med sine forsikringsselskaper. Over en halv million nordmenn har denne forsikringstypen.
 

Magnat Center har et nært samarbeid med mange av de store forsikringsselskapene, og det kommer deg som har helseforsikring til gode. I de fleste tilfeller kan vi sende faktura rett til ditt forsikringsselskap. Det betyr at du ikke trenger å tenke på betalingen. Du kan kanskje få dekket hele eller deler av behandlingen via din forsikring. Behandlerne på Magnat Center tar ulike helseforsikringer. Ikke vær redd for å spørre oss!
 

Husk at Magnat Center må ha godkjenning fra ditt forsikringsselskap før første behandling, slik at vi skal kunne fakturere forsikringsselskapet direkte. Hvis ikke må du som pasient legge ut for behandlingen og selv søke refusjon for utleggene.
 

Mange synes forsikringer kan være både forvirrende og frustrerende. Derfor har vi laget en enkel oppskrift for deg.

1. Meld fra til forsikringsselskapet ditt med en gang skaden er skjedd. Gi forsikringsselskapet beskjed om at du ønsker behandling på Magnat Center.

2. Når du har meldt fra, mottar du et saksnummer. Forsikringsselskapet tildeler så saken din et antall behandlinger, avhengig av skadeomfang og hvilken forsikringspolise du har.

3. Har du fått saksnummer? Da kan du ringe oss og bestille time. Ring oss før kl. 10.00 på 22 60 62 00, tastevalg #2, så garanterer vi deg time på dagen!
 

Her er forsikringsselskapene Magnat Center har avtale med:

Tryg_logo_2010.png
protector.png
if.png
dnb.png
Storebrand-Logo.png
nordic netcare.png
gjensidige_hovedlogo_rgb.png
sparebank.png
images.png
falck-helse_logo.png
Vertikal helse.png
bottom of page