top of page

DUROLANE
– ET ALTERNATIV TIL KORTISON

For mange har kortisoninjeksjoner vært en viktig behandlingsform i forhold til betennelser i ledd og slimposer. Nå er det kommet et effektivt alternativ uten kortisonets mange bivirkninger og kortvarighet. Flere av Magnat Center sine behandlere tilbyr Durolane. For å finne ut om Durolane er riktig for deg, ta kontakt med oss i dag. 
 

DUROLANE er i hovedsak utviklet for å lindre smertefull artrose (slitasjegikt) i kne- og hofteledd, men er også svært virkningsfull for behandling av andre muskel- skjelett- og betennelsessmerter. Durolane lindrer i opptil tolv måneder, uten bivirkninger.

Hva er Durolane?
En enkeltinjeksjon av Durolane består av naturlig hyaluronsyre, identisk med et molekyl som gir smøring og støtdemping i et normalt ledd. Behandlingen har derfor ingen bivirkninger. Sliter du med leddplager, frozen shoulder/artritt, akillesplager, slimposeplager eller senebetennelse, kan en injeksjon av Durolane være en velegnet behandlingsform. Durolane er basert på en naturlig, trygg og utprøvd teknologi. Flere av våre behandlere tilbyr hyaluronsyreinjeksjon.

 

Durolane vs. Kortison
Behandling med kortison gir raskt symptomlette, men kortvarig effekt og er et steroid. Ofte må du ha flere kortisonbehandlinger. Siden Durolane er en naturlig og høykonsentrert hyaluronsyre, er det nok med kun én injeksjon pr. behandlingssyklus. Ved for eksempel artrose betyr det at dersom du inkluderer et gjennomtenkt treningsregime fra en av Magnat Center sine behandlere eller trenere, kan du trene opp leddfunksjonen såpass mye at behovet for en ny injeksjonsbehandling minsker.

 

Hva er artrose?
Artrose utvikler seg som regel sakte og er en vanlig sykdom. Opptil seks prosent av voksne over 30 år har hyppige knesmerter. Hyaluronsyre er en viktig bestanddel i leddvæsken, altså den væsken som gjør det mulig for leddene å bevege seg fritt og enkelt, samtidig som det demper støt når du er i aktivitet. Hyaluronsyren i leddvevet i kroppen din brytes kontinuerlig ned og skiftes ut over tid, men hos mennesker som utvikler slitasjegikt brytes denne syren raskere ned enn den erstattes i leddvevet. Dermed slutter leddvæsken å virke skikkelig, som igjen gir nedsatt bevegelse og forårsaker smerte. Ved injeksjon av Durolane direkte i leddene lindrer du smerte og gjenoppretter funksjon i opptil tolv måneder. Les mer.

Screen Shot 2018-09-21 at 17.12.26.png
bottom of page