TRENING FOR UNGDOM

Nå lanserer vi Cross Performance for ungdom, Crossfit-inspirert trening for deg mellom 13 og 16 år.

Vi trener i små grupper på maks 10 deltagere pr. gruppe. Du får personlig oppfølging og veiledning gjennom hele timen. Det skal være både morsomt, utfordrende og trygt å trene hos oss. Meld deg på i dag for å sikre deg plass. Bruk kampanjekoden: UNGDOM20 ved innmelding. 

Om du vil teste treningskonseptet før du melder deg på, er du velkommen til å bli med på testtime onsdag 23. september kl. 18.  Du melder deg på under.

DIN TRENER

Din trener Per Skancke er utdannet fysioterapeut og har mange års erfaring med trening av ungdom. Han driver selv med Crossfit og er tidligere friidrettsutøver. Han gleder seg til å hjelpe deg med din trening!

TRENINGSOPPLEGGET

Ved å bli med på to treningsøkter i uken hos oss, kan vi på en morsom måte hjelpe deg med å komme i "toppform". Vi trener såkalt basis-trening med stor variasjon av funksjonelle øvelser. Vi trener både styrke, balanse, koordinasjon, kondisjon og fleksibilitet. Om du driver med idrett gir treningen deg et godt fundament og vil kunne være skadeforebyggende. På disse timene konkurrerer vi ikke med andre enn oss selv. 

SPØRSMÅL? 

For mer informasjon kontakt oss på post@magnatcenter.no. eller
Per Skancke på e-post:
per.skancke@magnatcenter.no

 

TIDSPUNKT

Mandager og onsdager
kl. 18:00 – 19:00
(2 ganger i uken i 10 uker)

 

OPPSTART: 

Mandag 5. oktober

 (etter høstferien)

PRIS:

599,- per måned
Ungdom (2 treninger i uken) 

3 måneders bindingstid fra. 01.10.20

(oktober t.o.m. desember)

Kampanjekode: UNGDOM20