UTETRENING 

FOR ALLE, OGSÅ DEG SOM IKKE ER MEDLEM

Nå tilbyr flere av våre flinke trenere utetrening med maks 12 deltagere pr. gruppe. Du trenger ikke å være medlem for å bli med på treningsøktene, bare husk du  melde deg på i forkant for å sikre deg plass på timene.

Det er gratis å delta, men vi håper at du vil støtte våre trenere og Vippse et beløp til dem etter timen. Det er selvfølgelig helt valgfritt! 

 

PÅMELDING 

Du kan melde deg på timer en uke i forkant. Ved stor pågang kommer vi til å sette opp flere timer etter hvert.

Er du medlem og har inkludert PT Small Group-timer i ditt medlemskap, kan du på vanlig måte, melde deg på via Min side.

Er du ikke medlem, meld deg på via registreringsskjemaet under! 

 

OPPMØTE & UTSTYR

Om ikke annet er spesifisert, møt opp foran hovedinngangen til Magnat Center. Vennligst vær presis, da gruppen drar samlet til der treningsøkten gjennomføres.

Til sirkeltrening anbefaler vi deg å ta med håndkle/matte. Har du egen strikk og/eller MiniBand ta det med. Til løpetrening og trappetrening, ta med klær som passer til værforholdene og gode løpesko. 

STØTT VÅRE TRENERE! 

Vi ber om at du støtter våre flinke trenere ved å Vippse et valgfritt beløp til dem etter timen. Pengene vil gå til treneren og være til økonomisk hjelp for dem i en krevende tid. Vi minner om at medlemmer har betalingsfri i mai og juni, så vi håper medlemmer også vil gi et lite beløp til treneren. Du finner trenerne i vår Vipps-butikk (Magnat Corpus Holding). 

TIMEPLAN

 

MANDAG 15. JUNI

17:00 - 18:00 Sirkeltrening

18:00 - 19:00 Sirkeltrening

19:00 - 20:00 Sirkeltrening

Timeplanen f.o.m. 16. juni finner du HER

For øyeblikket ingen kommende arrangementer