NYTT MEDLEMSSYSTEM = EN BEDRE MEDLEMSOPPLEVELSE

Endelig er vårt nye medlemssystem implementert. Det betyr at du enkelt kan administrere ditt medlemskap via «Min side» og kommunisere med oss. Etterhvert vil du også kunne kjøpe og booke PT-timer, men foreløpig er disse funksjoner ikke aktivert.

Hva skjer nå? 

 

BRUKERNAVN OG PASSORD

I løpet av noen dager kommer du til å motta en SMS med brukernavn og passord. Så snart du har mottatt denne SMSen kan du logge deg inn på «Min side» via vår hjemmeside.

 

KONTAKTOPPLYSNINGER

Under «Min side» kan du til enhver tid selv oppdatere dine kontaktopplysninger. Vi anbefaler at du sjekker om dine kontaktopplysninger er korrekte første gangen du logger inn. Under «Min side» finner du også informasjon om ditt medlemskap, bookinger og frys av medlemskapet. 

 

FRYS OPPTIL 2 MÅNEDER I ÅRET

Samtidig med implementeringen av nytt medlemssystem gir vi deg muligheten for å fryse ditt medlemskap i opptil to måneder i året. Forutsetningen er at du sender søknad om frys via «Min side» i forkant av ønsket frysperiode. Frysperioder må være på hele måneder. 

PÅMELDING TIL PT SMALL GROUP-TIMER

Har du inkludert PT SMALL GROUP-timer i ditt medlemskap må du fra og med 1. januar melde deg på alle PT SMALL GROUP-timer via «Min side». Det er fortsatt mulig å bare møte opp, men da kan vi ikke garantere at du får plass på timen. 

 

MER INFORMASJON KOMMER

Straks nye funksjoner implementeres vil vi sende deg informasjon via e-post og/eller SMS. For at du skal være sikker på å få viktige beskjeder fra oss, ber vi om at du sjekker og eventuelt oppdaterer din kontaktinformasjon under «Min side»

KONTAKT OSS

MEDISINSK SENTER
medisinske@magnat.nhn.no

TRENINGSSENTER
post@magnatcenter.no

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Finn veien til Magnat Center
HER FINNER DU VÅRT MEDISINSKE SENTER

BESØKSADRESSE

Drammensveien 130, B8

0277 Oslo

POSTADRESSE
Postboks 454 Skøyen, 0213 Oslo

FAKTURAADRESSE

magnatcenter@ebilag.com

©2012 MAGNAT CORPUS HOLDING AS