top of page

Egentrening på medisinsk grunnlag

Vi åpner for egentrening på medisinsk grunnlag!

1. mars åpner vi for at våre medlemmer kan trene hos oss på egen hånd, om de har bekreftelse på at deres trening er medisinsk begrunnet. Bekreftelsen må være fra lege, fysioterapeut, manuellterapeut, kiropraktor, psykolog, osteopat eller naprapat.

HVORDAN?

Er du medlem og vil trene hos oss på egen hånd, må du i forkant av treningen sende oss en e-post på post@magnatcenter.no, hvor du bekrefter at du har en henvisning/attest som gir deg unntak iht. gjeldende forskrift. Av hensyn til gjeldende GDPR-regler om deling og oppbevaring av sensitive personopplysninger, skal du IKKE sende selve bekreftelsen til oss, bare bekrefte at den foreligger.

Når vi har mottatt e-post fra deg kommer vi til å aktivere ditt medlemskort/app, og du kan komme inn og ut av inngangsporten på vanlig vis.

SMITTEVERN

Det er viktig at du følger gjeldende smittevernregler på vårt treningssenter; holder avstand, vasker ned utstyr etter hver berøring, samt bruker munnbind når du kommer og forlater treningssenteret. Garderobene kommer vi til å holde stengt.

SJEKK HVOR MANGE SOM ER PÅ TRENING

I app’en «Min trening» under «Meny» kan du til en hver tid sjekke besøket på vårt treningssenter. Vi har satt maksantallet til 100 personer, hvilket er langt under maksantallet i en normal situasjon. På denne måten legger vi tilrette for trygg trening hos oss.


Vi gleder oss til å se deg på trening!

Covid 19

SPØRSMÅL?

Ta kontakt på post@magnatcenter.no

bottom of page