TRENINGSSENTERET MIDLERTIDIG STENGT

Vi må nok en gang stenge vårt treningssenter for en periode for å hindre ytterligere spredning av Covid-19-viruset. Oslo kommune begrunner nedstengningen i nødvendigheten av å minimere antallet av sosiale møteplasser for voksne.

 

Vår fysikalske - og medisinske avdeling og vårt fastlegesenter holder åpent som normalt. Vi minner om bruk av munnbind og viktigheten av å holde avstand. 

HVA SKJER NÅ? 

Vi vil at du skal holde deg fysisk aktiv og opprettholde gode treningsvaner, tross vi må stenge treningssenteret en periode. Vi vil derfor tilby deg online treningsøkter med våre flinke trenere. Treningsøkter du kan gjøre hjemme i stuen eller utendørs. Mer informasjon om dette tilbudet kommer.

Er du PT-kunde kommer din trener til å ta kontakt med deg for at dere sammen kan finne gode treningsalternativer utendørs og/eller digitalt. Personlig trening 1:1 eller i gruppe med opptil fire deltagere er mulig å gjennomføre utendørs. 

HVA SKJER MED DITT MEDLEMSKAP? 

For oss som enkeltstående treningssenter og alle våre personlige trenere, er det krevende å måtte stenge ned igjen. Vi håper derfor at du som medlem vil vurdere om du kan avstå fra å fryse eller avslutte ditt medlemskap i perioden vi må holde stengt. Det vil bidra til at vi så snart situasjonen tillater det, kan gjenåpne treningssenteret med HELE vårt treningstilbud og ALLE våre dyktige trenere.

Ønsker du likevel å fryse ditt medlemskap, kan du enkelt gjøre dette via "Min side". Vennligst vær oppmerksom på at perioden du får betalingsfri ikke trenger å være lik innvilget frysperiode. Det skyldes at du betaler ditt medlemskap forskuddsvis pr. måned. 

Sist oppdatert  26. november.

MIDLERTIDIG STENGT

10. november t.o.m. 13. desember

SPØRSMÅL? 

Har du spørsmål til denne informasjonen eller ditt medlemskap, kontakt oss på

e-postadresse: post@magnatcenter.no

KONTAKT OSS

MEDISINSK SENTER
medisinske@magnat.nhn.no

TRENINGSSENTER
post@magnatcenter.no

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Finn veien til Magnat Center
HER FINNER DU VÅRT MEDISINSKE SENTER

BESØKSADRESSE

Drammensveien 130, B8

0277 Oslo

POSTADRESSE
Postboks 454 Skøyen, 0213 Oslo

FAKTURAADRESSE

magnatcenter@ebilag.com

©2012 MAGNAT CORPUS HOLDING AS