MOBILITETSTRENING

Med årene blir mange av oss mindre fleksible i kroppen på grunn av livene vi lever og jobbene vi har. For å forebygge belastningsskader og opprettholde en sterk og fleksibel kropp over tid bør du trene funksjonell bevegelighet.   
 

På Mobiltetstrening varmer vi opp, vedlikeholder og øker kroppens fleksibilitet. Vi trener kroppens mobilitet for å gi deg et stabilt fundament for annen trening og forebygge en rekke livsstilplager og skader. Timen passer for alle uansett treningserfaring og nivå. 
 

Varighet: 60 minutter.
Antall: Maks 12 deltakere.
Anbefaling: Vi anbefaler at du kombinerer Mobilitetstrening med Sirkeltrening.

46656743_10156801048924469_9155144492787

SIRKELTRENING

Mange skader og livsstilplager kan forebygges med balansert styrke- og kondisjonstrening. Ved å styrke muskulaturen rundt skader og andre svake muskelgrupper vil du også kunne bli kvitt en rekke muskel- og skjelettplager. Uansett alder og fysisk utgangspunkt vil du ha stor effekt av å øke din muskelstyrke og kondisjon.
 

På Sirkeltrening jobber vi med basisøvelser, med og uten vekter. Timen passer for alle uansett treningserfaring og nivå.
 

Varighet: 60 minutter.
Antall: Maks 12 deltakere.
Anbefaling: Vi anbefaler at du kombinerer Sirkeltrening med Mobilitetstrening.

Screen Shot 2018-09-20 at 16.06.40.png
 
 

CROSS PERFORMANCE

Variasjon i treningen er viktig for å oppnå en funksjonell og sterk kropp. Allsidig trening er også viktig for å kunne prestere bedre og unngå skader. 

På Cross Performance lærer vi nye ferdigheter, øvelser og teknikker. Vi trener kroppen gjennom et bredt utvalg av øvelser og utfordrer vårt eget bevegelsesmønster, styrke og kondisjon. Timen passer for deg som har trent litt fra før.  

   

Varighet: 60 minutter.
Antall: Maks 10 deltakere.
Anbefaling: Vi anbefaler at du kombinerer Cross Performance med Mobilitetstrening.

GODT VOKSEN 65+

I samarbeid med NTNU og Helsedirektoratet har vi utviklet et spesialtilpasset treningsprogram for deg som er over 65 år. Gjennom variert og morsom trening kommer du til å bli sterkere, få bedre balanse og opprettholde din fysiske funksjon.

På Godt voksen 65+ trener vi kroppen gjennom et bredt utvalg av øvelser. Vi utfordrer vårt eget bevegelsesmønster, styrke og kondisjon. Timen passer for alle over 65 år uansett treningserfaring og ferdigheter. 

For mer informasjon om Godt voksen tilbudet, klikk her

Varighet: 60 minutter.
Antall: Maks 12 deltakere.